Besteldienst

Wij hebben een wekelijkse besteldienst, waarbij u via de telefoon en onze webwinkel kunt doorgeven welke produkten u wilt kopen. Uw bestelling dient uiterlijk maandagochtend 12:00 bij ons binnen te zijn. Wij hebben dan de gelegenheid om de groenten te oogsten en het door u bestelde in te pakken. Het minimale bestelbedrag is € 35,00.

Op dinsdag brengen wij de bestellingen naar onze afhaalpunten waar u ze dan kunt afhalen. Iedere week doen wij een bonnetje met de prijzen in uw tas. Voor het brengen naar de afhaalpunten betaalt u niets extra.

Als een maand voorbij is kunt u betalen. Wij vragen u een machtiging te geven om het verschuldigde bedrag van de afgelopen maand van uw bank of girorekening af te mogen boeken. Dit doen wij omstreeks de vijftiende van de volgende maand. Als u het niet eens bent met de hoogte van het bedrag heeft altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden het bedrag terug te laten boeken op uw eigen rekening.

Voordat u een eerste bestelling doet vragen wij u om per telefoon of email contact met ons op te nemen. Wij sturen u dan een machtigingsformulier. Nadat wij deze terug hebben ontvangen kunt u uw eerste bestelling doen.