Groentetas

Op een biologische groententas neemt u een abonnement. Hiervoor krijgt u iedere week een tas met groenten. De inhoud is genoeg voor 5 dagen groente en u eet zoveel mogelijk van wat het seizoen voortbrengt. Uw creativiteit wordt uitgedaagd doordat er regelmatig minder bekende groente wordt aangeboden. Er zijn dan recepten of bereidingstips toegevoegd.

U kunt de tas met groenten ieder week op woensdagmiddag vanaf 12:00 uitsluitend in onze boerderijwinkel ophalen. Als u zich heeft aangemeld kan het voorkomen dat u met vakantie gaat of om een andere reden geen groente kunt afnemen. Als u dit dan uiterlijk op de zaterdag voor de volgende woensdag aan ons doorgeeft ontvangt u deze weken geen pakket en u betaald dan uiteraard ook niets.

Via onze webwinkel kunt u ook extra produkten, zoals fruit, aardappelen, zuivel, vlees, brood en kruidenierswaren bij uw tas geleverd krijgen. Wij hebben groentetassen met genoeg groente voor kleine huishoudens, grotere tassen voor een gezin met twee kinderen en voor de echt grote gezinnen een enorme tas vol.

De prijzen zijn als volgt:

mini (1 persoon) € 5,50
klein (2 personen) € 8,85
groot (2 personen + 2 kinderen) € 12,05
super (2 personen + 4 kinderen) € 15,35

Als een maand voorbij is doen wij een nota is uw tas. Wij vragen u een machtiging te geven om het verschuldigde bedrag van de afgelopen maand van uw bank of girorekening af te mogen boeken. Dit doen wij omstreeks de vijftiende van de volgende maand. Als u het niet eens bent met de hoogte van het bedrag heeft altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden het bedrag terug te laten boeken op uw eigen rekening. U kunt natuurlijk ook contant betalen, helaas is pinnen niet mogelijk.