Huisverkoop

In onze boerderijwinkel kunt u terecht voor groente, aardappelen, fruit, zuivelprodukten, kruidenierwaren en diepvries vlees. Ook zelfgebakken kruidkoek, saus van ons eigen fruit en Floris wenskaarten verkopen we hier. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u vers gebakken brood in onze winkel verkrijgen.


Kortom, bij ons kunt u terecht voor een compleet aanbod van natuurvoedingsprodukten. Het assortiment is uitsluitend van biologische en biologisch-dynamische kwaliteit en is wat u van een kleine natuurvoedingswinkel zou verwachten. Bij het kopje Bestellen krijgt u een overzicht van al de artikelen uit onze natuurwinkel.

In één opzicht is er wel een groot verschil. En dat zijn de prijzen van de produkten. Deze zijn bij ons tussen de 5 en 10% lager dan de adviesprijs welke natuurvoedingswinkels hanteren. En onze eigen groenten zijn erg vers als ze in de boerderijwinkel liggen omdat ze vaak dezelfde ochtend geoogst zijn.

De openingstijden zijn als volgt:

woensdag, vrijdag, zaterdag: 09.00 - 18.00

Andere dagen is mogelijk na telefonische afspraak.

Truus en Gert Izaks

Producten scheppen.

Wij willen zo weinig mogelijk plastic gebruiken en voedsel verspillen. Daarom heeft u bij ons de mogelijkheid om producten te scheppen. Zoals peulvruchten, melen, rozijnen, zaden en suiker. Hiervoor kunt u zelf een zakje of potje meenemen of van ons een papieren zakje gebruiken. Door precies de juiste hoeveelheid te scheppen neemt u nooit teveel mee.