Overnachten

In een eenvoudig, maar net logeerhuisje op het erf van ons biologisch tuinbouwbedrijf kunt u bij ons overnachten. Vanaf 's middag vier uur kunt u terecht en wordt u welkom geheten met koffie of thee met een plak zelfgemaakte kruidkoek.

Aparte toilet en douchegelegenheid.
Reserveren is noodzakelijk.

Overnachten in ons logeerhuisje inclusief de welkomskoffie/thee met kruidkoek en ontbijt kost € 37,50 per persoon en € 65,00 voor twee personen.

In onze boerderij zijn er binnen voor overnachting twee kamers beschikbaar, een 1-persoonskamer en een 2-persoons kamer. In de 2-persoonskamer kunnen de bedden van elkaar worden gescheiden. Vanaf 's middag vier uur kunt u terecht en wordt u welkom geheten met koffie of thee met een plak zelfgemaakte kruidkoek.

Er is een gedeelde toilet en douchegelegenheid.
Reserveren is noodzakelijk.

Overnachten in onze bed and breakfast kamers inclusief de welkomskoffie/thee met kruidkoek en ontbijt kost € 37,50 per persoon en € 65,00 voor twee personen.

Uw eigen tent opzetten tijdens uw trektocht op speciale plaatsen midden tussen de groenten. Een bijzondere ervaring! Toilet en douchegelegenheid aanwezig. Reserveren is niet nodig.

Tent: € 4,00 per nacht
Overnachting: € 7,00 per persoon per nacht


Koffie, thee, fris en ijs zijn verkrijgbaar op ons terras.
Als u wilt kunnen we 's avonds een eenvoudige warme maaltijd of pannekoeken voor u verzorgen.
's Ochtends is een ontbijt mogelijk, waardoor u het vervolg van uw fietstocht of wandeling een goede start geeft.
Alles wat u bij ons gebruikt is van biologische kwaliteit!

Reserveren kan door ons te bellen of ons een e-mail te sturen. Telefoonnummer en e-mail adres