Onze theetuin

Onze theetuin hoort bij ons biologisch tuinbouwbedrijf en is opgenomen in een biologisch beheerde wilde plantentuin. Hier treft u voornamelijk planten en inheemse struiken die niet gecultiveerd zijn. Ze zijn aantrekkelijk voor vlinders en bijen, maar deze insecten zullen u niet storen als u aan onze terrastafeltjes zit. U kunt hier genieten van een kop koffie, thee of zuivere vruchtensappen. Met een stevige plak kruidkoek, gebak van het seizoen of(appel)taart. Allemaal zelf gebakken. Een ijsje, een heerlijke vruchtensorbet en voor de trek zijn er warme broodjes of pannenkoeken.

Alles wat u bij ons gebruikt is van biologische kwaliteit, omdat wij vinden dat voedsel zuiver en smakelijk moet zijn. Gezellig lekker eten en bijpraten met een vriend, vriendin of familie. Of een zakelijke afspraak, vriendenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje. Bedenkt u het zelf maar. Lekker in de buitenlucht in de schaduw van bomen of parasol of juist in de zon.

Behalve een terras met picknicktafel en terraszitjes staan er hier en daar wat bankjes waar u lekker onder de bomen of in het grasveld kunt zitten. Bijvoorbeeld om naar de kippen of bijenkasten te kijken, of te genieten van de vlinders en de bijen die veelvuldig de bloemen bezoeken. En als u het leuk vindt kunt u een partijtje croquet, tafelvoetbal, tafeltennis of badminton spelen, kinderen kunnen trampoline springen, schommelen en op de trapskelter rijden. En natuurlijk kunt u rondkijken op onze groenteakker.

In onze schuur hebben wij een hoekje ingericht die u kunt gebruiken als u met een groep wilt vergaderen of iets wilt vieren. Voor koffie, thee, vruchtensappen wordt gezorgd. Broodjes voor een lunch maken we voor u klaar. Pannenkoeken, ijs, sorbets, vruchtenyochurt, wat u maar wilt.

In de wintermaanden, als het fris is of als het regent kunt u zitten in een verwarmd huisje. Grotere groepen kunnen dan gebruik maken van onze schuur.

Openingstijden april t/m september: woensdag, vrijdag, zaterdag: 10.00 - 18.00. Andere dagen na telefonische afspraak.
Openingstijden oktober t/m maart : op aanvraag.

Klik hier voor adres en contact informatie

Zitje.

Bijentuin.

Zitje.

Theetuin.

Doorloopje.

Theetuin.

Theetuin.