Uitleg van het nieuwe bestelsysteem


Waarom een nieuw bestelsysteem?

Met het oude bestelsysteem waren vaak problemen. Het lukt niet altijd om de bestelling correct aan ons door te geven. Dit kwam doordat Ruimzicht nog gebruik maakte van een wat oudere besteltechniek uit de begintijd van het internet.

Met dit nieuwe systeem kunnen we uw bestellingen op een gemakkelijke manier inpassen in ons huidige administratie systeem. Het maakt bovendien van de nieuwste technieken gebruik, zodat we hopen dat het ook een stuk betrouwbaarder werkt dan het oude systeem.


Voordelen van het nieuwe systeem

Met dit nieuwe systeem maakt u voortaan nog maar één bestelling voor al uw soorten producten die u wilt bestellen. Waar u in het oude systeem nog een apart formulier voor groente, kruidenierswaren en vlees moest invullen, kunt u nu in één keer uw bestelling doen.

U hoeft niet meer uw naam, woonplaats en afhaalpunt op te geven. Door middel van het invoeren van uw postcode en huisnummer kunnen we nagaan wie u bent en naam en afhaalpunt verkrijgen. Het voordeel hiervan is dat u minder informatie invult en dat u alleen kunt bestellen als u echt een klant van Ruimzicht bent.


Procedure

Het bestellen van producten van Ruimzicht werkt op de volgende manier:

Met deze uitleg hopen we dat het bestellen zo gemakkelijk mogelijk gaat. Mocht u echter nog vragen hebben, of mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.